Victoria og verdensmålene

Tegn verdens bedste skole

Sommerkonkurrence for alle børn: Hvad med at tegne en tegning (eller flere!) i sommerferien? Send ind og vind en eller flere bøger.

Vi inviterer hermed alle børn til at sende en tegning til Victoria & Verdensmålene. En eller flere af de bedste tegninger vil blive brugt i den næste bog. Den hedder ’Uglens Univers’ og handler om verdensmål nr. 4, der skal sikre, at alle børn i verden får en god uddannelse.

Din tegning skal handle om ’verdens bedste skole’.

Tegningen skal maksimalt fylde et A4-ark. Du kan frit vælge mellem, om du vil bruge blyanter, kridt, tusch eller lave din tegning på computer eller tablet. Du kan også selv vælge, om det skal være en klassisk tegning, et maleri, en manga, en tegneserie eller noget helt femte.

Send tegningen elektronisk til jesper@victoriaogverdensmaalene.dk eller på papir til Jesper Tornbjerg, Cylindervej 21, 5. tv., 2450 København SV, senest den 6. august 2020.

15 deltagere vil efter lodtrækning blive belønnet med et eksemplar af ’Uglens Univers’, så husk at sende fornavn, efternavn og postadresse.

Hvis din tegning bliver bragt i ’Uglens Univers’, modtager du alle de otte bøger, der snart er udkommet i serien om Victoria & Verdensmålene. Nogle af tegningerne vil også blive lagt her på Victoria hjemmeside.

God tegne-lyst 😊