Victoria og verdensmålene

Nyheder

Ny børnebog sprænger alle rammer
24 aug 2021

Ny børnebog sprænger alle rammer Avocado-Mysteriet i serien om Victoria & Verdensmålene udkommer i over 20.000 eksemplarer. Tusindvis af familier og skoler kan se frem til læsestof om ansvarligt forbrug og produktion, der er Verdensmål nr. 12. Jordens Overskudsdag 2021 rammer igen i år tidligere end nogensinde før. Vi mennesker driver rovdrift på naturens ressourcer i et omfang, der vil kræve flere jordkloden at opretholde i længden. – Men vi har jo kun én klode, påpeger en af…

Trods Seaspiracy-kontrovers: Hold fokus på hovedbudskabet!
11 apr 2021

Verdenshavene mistrives. Punktum. Vi skal nå verdensmål nr. 14 om livet i havet med opbygning af viden (også i børnehøjde) og stærke internationale alliancer. Tag med på Victorias rejse og lær b.la. om Livet i Havet

Livet i havet: Den Lille Havfrue Vender Tilbage
9 mar 2021

Ny titel i serien om Victoria & Verdensmålene: ’Den Lille Havfrue Vender Tilbage’, der handler om FN’s verdensmål nr. 14, er netop udkommet. Kan bestilles under punktet Bestil Bøgerne.

Victoria kræver kvalitetsuddannelse til alle
23 sep 2020

Ny titel i serien om Victoria & Verdensmålene: ’Uglens Univers’, der handler om FN’s verdensmål nr. 4, udkommer fredag den 25. september på femårsfødselsdagen for Verdensmålene.

Anmeldelse Victoria og Verdensmålene Globalnyt
10 mar 2020

Globalnyt har anmeldt Victoria & Verdensmålene. Læs anmeldelsen og bliv klogere på hvordan du kan lære om Verdensmålene sammen med dine børn. Der er nu udkommet syv bøger i serien.

Victoria og Nixon tager på vand-safari
5 mar 2020

Verdensmål 6 – vand og sanitet er et spørgsmål om liv eller død for mange mennesker. I ’Vandspejlet’ drager Victoria og Nixon på rundtur i Tanzania og Danmark og finder gode løsninger på udfordringerne.

Børnebog sætter ligestilling til debat i familier og klasser
23 nov 2019

I ’Farvel til Absurdistan’, der blev udgivet på BogForum 2019, deltager Victoria i sin første benhårde lønforhandling, og hun ser nogle af de urimeligheder, kvinder udsættes for i verden.

Børnebøger hyldes med Jytte-prisen 2019
25 nov 2019

HK Kommunal hædrer Victoria & Verdensmålenes forfatter Jesper Tornbjerg, med den fornemme kulturpris Jytte-prisen 2019. Prisen blev overrakt ved en ceremoni på Nyborg Strand.

Børnebog om bæredygtig vækst og ’den danske model’
17 jun 2019

Bogen om Verdensmål 8 ’Jorden Rundt på Otte Timer’ er netop udkommet. I bogen møder Victoria både rengøringsfolk, fiskere, affaldssamlere, fagforeningsledere og driftige forretningsfolk.

Isbjørnen er udkommet!
23 mar 2019

Den fjerde bog i serien om ’Victoria & Verdensmålene’ handler om klimaet. Bogen ’Isbjørnen’ inspirerer til at et målrettet arbejde med klimaforandringer og Verdensmål 13 Klimaindsats.
Tag med Victoria ud i verden.